Om KUSO

Københavns Ungdoms Symfoniorkester

OM KUSO

KUSO er et orkester med fortid, nutid og fremtid! Vi har en historie helt tilbage til starten af 1940'erne, og mange nikker genkendende til navnet, da de på et tidspunkt i deres musikalske udvikling har medvirket i orkestret.

 

Vi er et orkester, der nyder hinandens samvær og nærvær, både når vi øver og spiller koncerter, og vores sociale velbefindende er en høj prioritet for os kombineret med kvalitet, nysgerrighed og ikke mindst spilleglæde.

 

KUSO er et klassisk orkester, der ønsker at kende til både tradition og fornyelse. Vores arbejde med historiske værke side om side med helt dugfriske og nyskrevne værker gør vores spændvidde elastisk og levende. Vi elsker at spille. Og på baggrund af vores unge gennemsnitsalder har vi en frisk energi og masser af gåpåmod. Velkommen til et orkester, der vil frem i verden, men stadig have dig med på farten til eventyrlige musikalske oplevelser!

 

 

Vores vision

Vi opfatter os selv som et visionært og nysgerrigt orkester, der fremover ønsker at finpudse det repertoire, vi allerede har, samt at udforske nye og spændende horisonter og galakser i musikkens fortryllende og uendelige univers.

 

Vores ambition er desuden fortsat at kunne give unge amatørmusikere i Københavnsområdet en mulighed for at dyrke og udvikle deres klassiske musikalitet i et kreativt og socialt fællesskab.

 

KONTAKT

Har du spørgsmål angående koncerter, prøveplan, øvested, repertoire, ideer til sociale arrangementer, besætning og samarbejder eller andet, som kunne være relevant for medlemmerne, så hiv fat i KUSO's bestyrelse, som vil svare hurtigst muligt.

 

Skriv til bestyrelse@kuso.dk

 

ØVESTED

Vi øver hver tirsdag kl. 19-21.45 i Hellig Kors Kirke (Kapelvej 38, 2200 København N).

 

Projektstart: 20 mars

BESTYRELSE 2017-2018

 

  • Signe Dolezal (formand)
  • Lars Mathisson
  • Francesco Ghigo
  • Rebecka Asp
  • Julie Larsen Frederiksen
  • Antje Reiss

 

 

 

CVR: 33 23 21 01 Reg: 9570 Kontonr.: 12562527